Direct reserveren
Reserveren Kasteel van Oijen
Volg ons op , Instagram Kasteel van Oijen en Pinterest Kasteel van Oijen

Plannen Kasteel van Oijen

Tussen de fraaie 18e eeuwse Lindenlaan, de uiterwaarden en de Maas, ligt het Kasteel van Oijen.
Als een ongenaakbaar juweeltje door bomen omgeven, dat tot korte tijd geleden helaas niet toegankelijk was voor het publiek. Natuurmonumenten
De eigenaar van het kasteel,  Vereniging Natuurmonumenten, heeft hier gelukkig verandering in gebracht. Een jaar lang heeft zij gezocht naar een geschikte pachter met aantrekkelijke ideeën voor het kasteel.  27 Uitdagende voorstellen werden er ingediend. Hieruit werd uiteindelijk ons plan gekozen om te gaan realiseren.
Hieronder kunt u lezen wat we nu met ontzettend veel enthousiasme en plezier aan het uitvoeren zijn en wat we verder blijven ontwikkelen.

Het Kasteel van Oijen, dat onder andere bestaat uit 2 Neerhuizen, is nu te huren als luxe groepsaccommodatie of als sfeervolle trouwlocatie.

In de nabije toekomst willen we de groepsaccommodatie uitbreiden voor groepen vanaf 12 tot en met 32 personen, het kasteel beschikbaar stellen als vergaderruimte en rondleidingen verzorgen.
Wat we ook graag willen realiseren is een passantenterras in de binnentuin, waar u gezellig op de koffie kunt komen.

Vereniging Natuurmonumenten heeft tevens mooie plannen voor het Kasteel van Oijen: de omgeving van het kasteel wordt nóg meer verfraaid, door onder andere de rijke historie te visualiseren in de riante kasteeltuin. De restanten van het oude, eerste kasteel komen terug in beeld en als kers op de taart wordt de houten toegangsbrug opnieuw geplaatst.

Het Kasteel van Oijen, Een prachtig historisch pronkstuk aan de Maas, dat meer dan de moeite de waard is om te bezoeken.

Wij heten u in ieder geval alvast van harte welkom!

Wilbert en Elle van Schijndel

Kasteel van Oijen