Gastenboek

Je bent van harte uitgenodigd om een recensie te plaatsen in ons gastenboek.
Wanneer je gesteld bent op uw privacy, is het niet verplicht om het e-mailadres in te vullen.
Hartelijk bedankt!

Plaats jouw recensie in ons gastenboek  Selecteer hieronder een beoordeling


  Geplaatste recensies

  Rating: 5 stars
  We hebben een familieweekend doorgebracht in het Kasteel van Oijen. We hebben erg genoten van de prachtige accommodatie. Alles was tot in de puntjes geregeld en afgewerkt! De kinderen konden buiten spelen, maar ook binnen was genoeg ruimte om te verblijven en te tafelen. Verder is de omgeving erg mooi, dus van harte aanbevolen!
  Rating: 5 stars
  Familie Lammers
  4 juli 2020
  Een heerlijk weekend gehad met ons gezin in deze wel hele mooie groepsaccommodatie. Samen gekookt, lang getafeld, spelletjes gespeeld, gewandeld. Wat een prachtige omgeving ook. Heerlijk die rust en ruimte. We mochten van de beheerder ook een kijkje nemen in het andere gebouw waar de nieuwe kamers komen, dat wordt ook al zo mooi. We gaan proberen meer mensen bij elkaar te trommelen zodat we nog een keer terug kunnen komen! Succes met alles en graag tot ziens.
  Rating: 5 stars
  Familie uit Rotterdam
  December 2019
  Kleinkinderen, kinderen, opa en oma. Allemaal. Samen genieten met volle Teugen in dit schitterende verblijf. Eten en drinken. En spelletjes spelen. Lachen en de omgeving verkennen. SUPER WEEKEND!
  Rating: 5 stars
  Familie van den Bos
  11 t/m 14 oktober 2019
  Rating: 5 stars
  We verbleven met een groep van 30 personen een weekend lang op Kasteel van Oijen en het was fantastisch. Alles is aanwezig en tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben het grootste gedeelte van de catering zelf gedaan, maar wel gebruik gemaakt van de tips op de website. Allemaal goed! Een dagje of dagdeel fietsen naar en kanoën bij Riverside in Appeltern is echt een aanrader!
  Rating: 5 stars
  3-4-5 juli 2020
  José Gerards
  We had a great stay in this very nice place, the family of Shafaq from Pakistan and the family of Bram from Holland. Thank you very much!
  October 14-18, 2019
  Wat is het prachtig hier! We hebben heel erg genoten tijdens ons familieweekend. Dit is de mooiste plek die we in de afgelopen 20 jaar ooit gehad hebben.
  Rating: 5 stars
  Groeten van Familie van Bree
  4-5-6 oktober 2019
  2020, een jaar om nooit te vergeten. Onze bruiloft moest door de omstandigheden anders worden ingevuld en dit alles hebben we bij Kasteel van Oijen mogen realiseren. Wilbert en Elle stonden voor ons klaar en mede door hen hebben wij onze mooiste dag ooit gehad! We wisten natuurlijk dat het een prachtige locatie was, maar toch was alles boven verwachting. Alles was perfect! 'Het heeft zo moeten zijn', hebben we vaak tegen elkaar gezegd. De gasten waren laaiend enthousiast; prachtig!
  Rating: 5 stars
  Martijn & Josje
  11-07-2020
  Met onze vrienden een weekendje verbleven in het Kasteel van Oijen. Wat een feest om op deze prachtige locatie met je vrienden samen te komen. Alles ziet er mooi en gezellig uit en is uitstekend geregeld. Alle ingrediënten voor een super weekend zijn aanwezig. Wilbert en Elle, dank voor jullie gastvrijheid!
  Rating: 5 stars
  Sandra Heinen
  25 augustus 2020
  Een fantastisch vriendenweekend gehad op deze prachtige locatie! Van alle gemakken voorzien, waardoor je niet meer weg wil. Bedankt!
  Rating: 5 stars
  Groetjes vanuit Zwolle
  25-27 septmeber 2020