Kasteel van Oijen
Direct reserveren
Reserveren Kasteel van Oijen
Volg ons op , Instagram Kasteel van Oijen en Pinterest Kasteel van Oijen
Aanmelden nieuwsbrief
Nieuwsbrief Kasteel van Oijen

Gastenboek

Met ingang van 1 januari 2017 zijn wij ons gastenboek gaan gebruiken. U bent van harte uitgenodigd om een recensie te plaatsen.
Wanneer u gesteld bent op uw privacy, is het niet verplicht om uw e-mailadres in te vullen.
Hartelijk bedankt!

Familie uit Rotterdam. December 2019

Een heerlijk weekend gehad met ons gezin in deze wel hele mooie groepsaccommodatie. Samen gekookt, lang getafeld, spelletjes gespeeld, gewandeld. Wat een prachtige omgeving ook. Heerlijk die rust en ruimte. We mochten van de beheerder ook een kijkje nemen in het andere gebouw waar de nieuwe kamers komen, dat wordt ook al zo mooi. We gaan proberen meer mensen bij elkaar te trommelen zodat we nog een keer terug kunnen komen! Succes met alles en graag tot ziens.

October 14-18, 2019

We had a great stay in this very nice place, the family of Shafaq from Pakistan and the family of Bram from Holland. Thank you very much!

Fam. van den Bos, 11 t/m 14 oktober 2019

Kleinkinderen, kinderen, opa en oma. Allemaal. Samen genieten met volle Teugen in dit schitterende verblijf. Eten en drinken. En spelletjes spelen. Lachen en de omgeving verkennen.  SUPER WEEKEND!

Groeten van Familie van Bree, 4-5-6 oktober 2019

Wat is het prachtig hier! We hebben heel erg genoten tijdens ons familieweekend. Dit is de mooiste plek die we in de afgelopen 20 jaar ooit gehad hebben.

Familie uit Heerlen, 27-28-29 september 2019

Wauw, wat hebben we genoten van het huis! Een hele fijne plek om het weekend met zijn allen in rond te brengen. Héél bijzonder deze plek en zeker een aanrader!

VOC- vrienden Almkerk e.o. 13-16 september 2019

Genieten! Dat hebben we gedaan! Wat een bijzondere plek voor alweer een onvergetelijk vriendenweekend. We hebben gelachen, gegeten, gedronken en bijgepraat. Wat een bijzondere plek is dit om een weekend met dierbare vrienden door te brengen. Lieve groet!

Vriendengroep uit Delft, 26-30 augustus 2019

Genoten van een prachtige midweek in Kasteel van Oijen, Supermooie en sfeervolle ambiance. Geweldig om zo met vrienden/ sportclub -Delftski- hier samen met elkaar in huis, opkamers, grote tafels met super terras etc. te kunnen genieten. Mooie herinnering en graag tot ziens! Dank, veel succes met de voortzetting van jullie ontwikkeling met deze prachtlokatie.

De vriendjes uit België, 23-24-25 augustus 2019

Alles is tip top in orde. Leuk voor jong en oud! Dit prachtig verblijf boeken wij zeker nog eens. Niet alleen het kasteel, ook de omgeving was heel magisch.

Familie uit Eibergen, 14-17 juni 2019

RUST – GELUK – GEWELDIG – WAUW…. De beste plek voor een bijzonder, liefdevol weekend!

Sjoerd & Marleen, 24-25-26 mei 2019

Onze droom is uitgekomen om op deze prachtige locatie te trouwen. Het was fantastisch, met dank aan de geweldige organisatie. We hebben genoten!

“Potfroulju” uit Balk, 10-11-12 mei 2019

Met de Potfroulju een prachtig weekend in het Kasteel van Oijen gewonnen! Wat een kadootje.. of beter gezegd KADO want wat hebben we een prachig, gezellig en super héérlijk verblijf gehad! Dank jullie wel, we hebben genoten!!! Dikke kus!

Familie van Zwieten, Harderwijk, 6 mei 2019

Wij hebben als gezin in dit prachtig kasteel onze verjaardag van vader (85)gevierd. Het was top!!! (incl. de solextour, erg leuk)

Fam. Paul, 26-4-2019

Het waren onvergetelijke dagen in een prachtig kasteel. Mooi ingericht en voor ieder wat wils! Voor jong en ‘oud’. Mooie herinneringen voor later. Bedankt!

Familie van Winden, 21 april 2019

Heerlijk genoten met de hele familie tgv de 80e verjaardag van oma. Prachtig weer. Fijn kasteel. Mooie paasdagen.

Bestuur van ” ’t Roadhoes”, Gemeente Geleen, 15 april 2019

Wij hebben genoten op deze prachtige locatie! Bijna 4 dagen voelden wij ons als koninginnen en koningen. Wat een entourage! Wij hadden er vooraf nooit van gehoord, maar zullen dit kasteel nu nooit meer vergeten!

Wilma Evers, 25 maart 2019

September 2019 vierde ik mijn ambtsjubileum. Jullie locatie is voor mij een bekend adres en om die reden vroeg ik jullie of ik mijn jubileum op jullie prachtige, sfeervolle locatie mocht vieren. Jullie zeiden JA en vanaf dat moment kon ik mijn fantasie de vrije loop laten gaan. Hoe gaan we het aanpakken? Kunnen we gebruik maken van de mooie trouwzaal, de keuken, de binnentuin. Niets was jullie te gek. Samen met jullie en mijn man hebben we alle voorbereidingen getroffen en het werden onvergetelijke dagen. Jullie gastvrijheid is ongekend, alle afspraken werden nagekomen, niets is jullie teveel. Tijdens de werkzaamheden nog even de tijd nemen om een lekker kopje koffie te drinken, een krentenbol te eten en samen de handen uit de mouwen te steken. Mede dankzij jullie heb ik een onvergetelijk mooi jubileum gehad. Dank je wel daarvoor.

Familie K., 22-24 februari 2019

Super leuk om weer terug te zijn. Het voelde vertrouwd deze keer. We hadden veel geluk met het weer en het was super gezellig. Wie weet wordt het kasteel een traditie!

Familie Kraan, 22-24 februari 2019

Het waren WEER twee fantastische dagen!

Familie De Wilde, 15-16-17 februari 2019

Ealse wordt 65! Dat hebben we hier gevierd met familie. Wat een fijn kasteel met mooie ruimtes en een prachtige omgeving. Iedereen heeft genoten van de luxe van goede bedden, prima badkamers en de sfeer. En we hadden prachtig weer, dus we hebben ook buiten gezeten. Heerlijk.

J.C. Satyra ’94, 1-3 februari 2019

Een betere plek om ons 25-jatig jubileum te vieren hadden we ons niet kunnen wensen! Natuurlijk mocht een Challenge bij Bike Adventure niet ontbreken: we hebben alles uit de kast getrokken om de eerste plaats te bemachtigen. Met succes :-). En een wandeling in het stalende winterzonnetje gemaakt. Genoeg aanleiding om nog eens terug te komen!

Familie Huijbregts, 25-28 januari 2019

We zijn goed ontvangen door de gastheer op dit mooie kasteel! We hebben ons een weekend lang ridders en prinsessen gevoeld! We komen graag nog een keertje terug.

André, Gaby, Henk, Karin, Bas, Ellen, Johan, Elja, Gert, Jacobine. Januari 2019

Alweer een vriendenweekend! En in wát voor locatie deze keer….. Genoten van de ruimte, de rust, de omgeving en elkaar 🙂 Tijdens een wandeling toevallig door de vorige bewoner onthaald op verhalen uit de streek in ‘vroeger’ tijden, geweldig! En wandelen met zulk mooi winterweer, heerlijk! Prachtige omgeving hoor. Absoluut een topweekend. Dank voor de gastvrije ontvangst lieve mensen, wij gaan in alle opzichten voldaan naar huis.

Familie Heins uit de Zaanstreek, 28 december 4 januari 2019

Wat een toplocatie om met zijn allen oud en nieuw te vieren! Enorm genoten en voor 10 jaar weer genoeg gesjoeld! We vonden het superleuk om in dit mooie kasteel te slapen, er was genoeg te doen voor alle kids. Darten, sjoelen, tafeltennissen en voetballen. Kortom, een TOP-week!

Het was een heerlijk weekje hier. Leuk om je kinderen/ kleinkinderen hier te ontvangen en samen oud en nieuw te vieren. Heel sfeervol en fijn dat het hele domein en huis alleen voor ons was. We hebben gekookt, gedronken en getoost op 2019. Hartelijk dank voor deze gastvrijheid en bijzondere locatie!

Een bont gezelschap, 21-23 december 2018

Wat hebben we enorm genoten van jullie prachtige kasteel! Een ideale locatie voor ons pre-kerst-diner weekend, ook voor alle kids! Enorm bedankt!

Willeke en Michel, 14-16 december 2018

Wat een heerlijk weekend hebben we hier gehad. De locatie, de sfeer, de gezelligheid, gewoon woorden tekort. Alleen maar momenten met sterretjes. Dank jullie wel, dankbaar dat we hier ons jawoord hebben kunnen geven in het samenzijn van onze dierbaren.

Ruud, Sil, Cindy, Ferry, Anja, Adri, Ineke, Rob, Oma Flat, Jim, Yfke, 30 november- 3 december 2018

Back Again! Twee jaar geleden ook hier geweest… Jim en Yfke wilden hééél graag weer terug, dus het Sinterklaasweekend geboekt. Lekker gepimpeld, gegeten, kadootjes uitgepakt, gezongen en heel veel gelachen. Thanks en tot de volgende keer!

Familie Timmermans, 16-18 november 2018

Schitterend huis! Prachtig weer! Een geweldig weekend gehad!


Vullings, 26-28 oktober 2018

Na een zeer geslaagd weekend (reünie van studiegenoten met aanhang) hebben we nog één vraag: wie was de fantastische timmerman die hier al het houtwerk heeft verzorgd? Graag het mailadres en/of telefoonnummer. Alle lof voor de accommodatie. Als het aan ons ligt, volgend jaar weer!


Familie Lammers, 22-26 oktober 2018

‘Hoe mooier en rijker de herinneringen, des te moeilijker is het afscheid.’ Enerzijds heeft dat te maken met het goede en opbouwende samenzijn met drie generaties van de familie. Anderzijds met de prachtige, rustieke en sfeervolle omgeving van de kasteeltuin en het kasteel zelf. Hartelijk dank voor de gastvrijheid!


Ruud, Thea en (klein-) kinderen, 12-14 oktober 2018

Wat een heerlijke omgeving, met ook nog fantastisch weerom de verjaardag van oma Thea te vieren met de kinderen en kleinkinderen. Het was een weekend om nooit te vergeten. De kleinkinderen hebben ook heerlijk genoten in een echt kasteel. We denken er met vreugde aan terug.


Hendriks & Gelderman, 31 augustus 2018

6 Gezinnen die jaarlijks een plekje opzoeken om elkaar te zien en samen dingen te bekijken. Altijd spannend en dit jaar met mooi weer en goede gesprekken opnieuw een echte beleving. Het kasteel, de goede slaapplekken hebben ons daarbij enorm geholpen.


Familie Berk, 24-27 augustus 2018

We hebben ontzettend genoten met de hele familie in dit mooie kasteel. Fijne slaapkamers en een prachtige omgeving waar we lekker gefietst hebben. Bedankt voor de gastvrijheid.


Ad & Mandy, 17-18-19 augustus 2018

We hebben een gezellig en leuk huwelijksweekend gehad! De versiering, het contact vooraf en tijdens het weekend, de prachtlocatie.. het was allemaal geweldig. Onze droom is hier werkelijkheid geworden! Bedankt voor jullie goede inzet en de zorgen. Het was TOP geregeld! Liefs


Theo en Marja Hoebink, 3-4-5-6 augustus 2018

Een betere plek om ons 40-jarig huwelijk te vieren samen met onze kinderen en kleinkinderen hadden we niet kunnen denken. Vanwege het weer voelden we ons in zuid Franse sferen.


De Veroudes, 6 – 9 juli 2018

Ons vierde keer hier! Het blijft erg leuk. Dank voor alles en tot volgend jaar!


Hans en Rieme de Jager, 29 juni – 1 juli 2018

Lieve Wilbert en Elle, ongelooflijk bedankt voor jullie hartverwarmende medewerking in het regelen en organiseren van onze bruiloft! Het meedenken en vooral de positieve instelling in alles wat we voorstelden was onvergetelijk! Nogmaals hartelijk dank! We hebben hier in dit schitterend oord een onvergetelijk feest mogen vieren, mede dankzij jullie!


Dennie & Gaby en familie, 15- 17 juni 2018

Lieve Wilbert en Elle. Wij hebben genoten van ons prachtige trouwweekend, mede door jullie inzet en deze unieke, mooie locatie! We hebben het erg leuk gehad. Het was het mooiste weekend van ons leven en zouden het niet anders willen. Bedankt hiervoor!!


de “Pinkstergemeente”, 18 t/m 21 mei 2018

4 Heerlijke dagen, met 11 oude vrienden die elkaar 50 jaar kennen! Geen mooiere plek om dat te vieren! Reuze bedankt, het was geweldig.


Familie Zandvliet, 9 mei t/m 13 mei 2018

Met onze kinderen en kleinkinderen hebben we een fantastisch weekend (Hemelvaart) gehad. Dit t.g.v. onze 40- jarige bruiloft. Een heerlijk buffet, een barbecue, naar de brouwerij en tenslotte een fotoshoot met de familie rond het kasteel. Het was super!


Familie Boissevain, midweek  30 april- 4 mei 2018

Wil je weg met de familie? De ‘Boissevains’ hebben een idee. Je huurt een kasteel en iedereen mag mee. Het kasteel staat in Oijen en het is er heel fijn. Wij bleven een midweek en iedereen genoot groot en ook klein. We speelden er buiten en zaten in de zon. Het leven was heerlijk, omdat alles er kon. We gingen naar het zwembad en speelden in de schuur. We bezochten de paarden en je kan varen in Den Bosch op minder dan een half uur.

Uitgerust en voldaan, nu gaan we weer naar huis. En de herinnering aan Oijen, blijft altijd bestaan.

Een lieve groet van ons allemaal.


Zes en zes Alblasserdam, 27-30 april 2018

Het was historisch leuk. We hebben een geweldig weekend gehad. Op de fiets en op de solex hebben we de práchtige omgeving verkend. Met de pontjes overvaren langs de Maasvallei. Kortom, een SUPER- weekend.


Groep Hartog, april 2018

Weer een geweldig weekend! Een goed verzorgd kasteel. Een genot om hier te zijn. Wie weet komen we hier voor de derde keer terug! Bedankt!


Familie Hellings,

We vonden het fantastisch, het kasteel en omgeving waren heel erg mooi en fijn. Alles was perfect, we hebben genoten!!


Het `Oud` Holland Showballet, 9-11 februari 2018

Na 8 jaar weer samen een weekend weg. Wat hebben we het fijn gehad hier. We komen zeker terug in ons nieuwe buitenhuis :-)!! Tot volgend jaar!!


Henny, Marjorie en de rest, 2/3/4 februari 2018.

Met de hele familie een gezellig weekend gehad om ook een 60- jarige leeftijd te vieren. Het was een super weekend, ook voor de kleintjes! Prachtig kasteel met alles wat nodig was.


Ingrid ter Meulen-Feenstra, 17 december 2017.

Beste Elle en Wilbert. We hebben een geweldig fijn weekend gehad in jullie prachtige kasteel. Met kinderen en kleinkinderen mijn 70ste verjaardag gevierd. Voor een ieder om nooit meer te vergeten. De behaaglijke warmte kwam ons tegemoet. ’s Avonds de haard aan en ontspannen en gezellig geborreld. Top accommodatie!! Aanrader!!


Familie Eradus, uit Schijndel en Son en Breugel, 26-11- 2017.

Wij zien hier geweest met ons jaarlijkse familie-uitje. Het was gezellig. Wat een mooie locatie hebben jullie en wat een schitterende omgeving. We hebben ontzettend genoten. Het voelde als thuis. Voor herhaling vatbaar. Bedankt! Succes verder met alles.


Familie Lips, 20-11 -2017.

Bedankt dat wij in jullie prachtige kasteel konden verblijven. We hebben met kinderen en kleinkinderen genoten van de sfeer, de (speel-) ruimte, de omgeving en de avonden met de open-haard. Het is zeker voor herhaling vatbaar!


Familie van der Ree, 10-12 november 2017.

Ter ere van de 70e verjaardagen van onze ouders, mochten wij een weekend met de familie in het Kasteel van Oijen verblijven. Het was in 1 woord: geweldig. Wat een unieke locatie. Met zijn allen voor het haardvuur in de woonkamer of gezellig aan de lange tafel ontbijten. Ook de kinderen vonden het fantastisch. Lekker tafeltennissen in de schuur of voetballen in de tuin. Hopelijk komen we hier nog eens terug.


Familie uit Nigtevecht, 27- 29 oktober 2017.

Lief Kasteel van Oijen, hartelijk dank voor het fijne, mooie verzorgde verblijf. We hebben ons uitstekend vermaakt en kijken met een brede glimlach terug op dit unieke verblijf. Al onze familieleden (jong en oud) vonden het een onvergetelijke ervaring.


Familie Cerutti, 23- 27 oktober 2017.

Mijn opa en oma hebben heel veel plezier gehad met het vieren van hun gouden bruiloft! En de rest ook! Ik hoop dat ik hier vaker mag komen!


Vriendengroep uit Zeeuws-Vlaanderen, 20-22 oktober 2017.

Wij zijn een vriendengroep van 10 personen en elk jaar organiseert 1 koppel een verrassingsweekend. We voelden ons gelijk thuis, wat een prachtig kasteel, mooie omgeving. Solextocht is aan te bevelen :-). Kortom, we hebben genoten!


Ma en Pa Reinders, gemeente Oldebroek, 13- 16 oktober 2017.

Een heel mooi weekend met kinderen en kleinkinderen gehad, op een schitterende locatie, met lekker veel ruimte binnen, als ook buiten, met vooral voor de kleinkinderen het bootje, als de speelschuur. En dit alles aangeboden gekregen van de kinderen vanwege ons 40-jarig huwelijk!!


8 oktober 2017.

Wij Kleinslempers (bridgers) hebben van dit weekend genoten. Prachtige locatie en de omgeving is fantastisch. Wij komen ongetwijfeld terug.


Vriendengroep uit Sevenum, 29 september – 1 oktober 2017.

Elle en Wilbert, met onze vriendengroep uit Sevenum hebben we een geweldig ‘weekendje weg’ beleefd! Wat een prachtlokatie met een supergezellige en verzorgde inrichting! Zeker genoten en ook een echte aanrader! Dankjulliewel!


Familie uit Exloo, 15-17 september 2017.

Beste Wilbert en Elle. We hebben een heerlijk weekend beleefd in jullie mooie accommodatie. Met kinderen en kleinkinderen een weekend lang genieten.


Vrieden uit Roden-Kampen, 4- 8 september 2017.

Dit jaar zijn we met onze ‘burenclub’ een midweek in Oijen geweest op de mooie locatie: “Kasteel van Oijen”. We hebben genoten van de fietstochten, de omgeving en de natuur. Het sjoelen in de tuin was hilarisch en onvergetelijk. De eieren en het fruit uit eigen tuin smaakten heerlijk. Wij vertellen het verder.


Familie Slok, 19-21 augustus 2017.

Wij hebben genoten van jullie mooie lokatie en de omgeving. Het is voor ons een topweekend geweest.


Rieki, Gijs & Marietje, Gerard & Marietje, Jan & Betsie, 31 juli – 4 augustus 2017.

Beste Wilbert en Elle,

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de gelegenheid die jullie ons gegeven hebben om te genieten van jullie kasteel. Een heerlijke midweek hebben wij op het kasteel doorgebracht. Jullie mogen trots zijn op wat  jullie gerealiseerd hebben.


De Eulenballen, 10-14 juli 2017.

Het is alweer de 30e keer dat we met ons genootschap ‘De Eulenballen’ erop uit zijn gegaan. Fietsen, jolijt zonder problemen. En waar kan dit anders zo geslaagd zijn als in deze mooie locatie in Oijen. Buitengewoon voorkomend en aardig ontvangen. Namens alle Eulenballen bedankt dat we van jullie mooie locatie mochten genieten.


Familie Veroude, 7- 9 juli 2017.

This is Hannah’s third year at the castle. First in June 2015, then June 2016, now July 2017. She loves te trampoline and swing and all of the space to run around in with her cousins. We will be back with the family again next year for our annual visit.


Mark, Annemarie, Isabelle en Valentijn, 30  juni- 2 juli 2017.

Ons 12,5 jaar samenzijn is bezegeld met een huwelijksweekend op het kasteel. Vrijdag de bruiloft, borrel en diner in besloten kring en op zaterdag overdag een feest. Een geweldig weekend! Bedankt voor jullie flexibiliteit, enthousiasme en het meedenken om onze ideeën te verwezenlijken.


Familie van Hoof, 23-25 juni 2017.

Voor ons gezin het tweede familieweekend hier. Opnieuw heeft iedereen zich al snel thuisgevoeld en werd het mede door deze locatie een superweekend. Heel hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!


Niels & Denise, 16 t/m 18 juni 2017.

Mede dankzij jullie was ons trouwweekend onvergetelijk! Bedankt voor deze prachtige herinnering!


Joost Timmermans, 12 t/m 16 juni (midweek) 2017.

Een midweekje op het Kasteel van Oijen, het was mooi en gezellig. Een heel goed en leuk ontvangst door de vriendelijke gastvrouw, die heel duidelijke en goede uitleg heeft gegeven. Dat was al een fijn ontvangst. En wij hadden met 12 personen ook het weer mee dus enorm genoten. Wij vinden het zeker een aanrader, dat was genieten daar. Wij kwamen uit Baarle Nassau, Ulicoten en Alphen.


Coen en Sophie, 24 – 28 mei 2017.

Tijdens onze bruiloft hebben wij hier samen met familie mogen overnachten. Wat een mooie plek! We hebben enorm genoten. Dank voor jullie gastvrijheid en flexibiliteit.


Namens ons allen, Jeanette.  19  t/m 21 mei 2017.

Wij hebben hier een heel gezellige tijd gehad. Jaarlijks ontmoeten wij elkaar, liefst in een ‘chateau’. Wij hebben allemaal Frans gestudeerd en we noemen onszelf “Les medes de Leyde et un garcon”. Fantastische locatie voor dit gezelschap! Volgend jaar weer du chateau v. Oijen!


Henk, Ali, Johan, Ina, Hilbrand, Piet, Joke, Greet, Siebe, Frenk en Thea, 15 t/m 19 mei 2017.

Wat hebben wij genoten hier op deze locatie! Schitterend! Heerlijk genoten van de omgeving. Veel gefietst met heerlijk weer: 28 graden. Elke avond gezellig bij de vuurkorf. Een echte aanrader.

Bedankt voor de gastvrijheid!


Die madchen: Ellen, Judith, Suus, Carin, Sandra, Irene, Yvon, Ilse, Dorien, Joyce en Marieke. 12-13-14 mei 2017.

Wat hebben we genoten van deze fantastische locatie en goede verzorging! Door de prachtige bloemen en het streekmandje voelden wij ons helemaal welkom. Een avond karaoke, een solex toer door de prachtige omgeving en een zelfgemaakte Escape Room gebaseerd op het kasteel maakte ons weekend compleet!


Dhr. Odé, 8 t/m 12 mei 2017.

Met onze vrienden hebben we een heerlijke midweek in het Kasteel van Oijen doorgebracht. Gezellig op de banken naar het haardvuur en de meegebrachte films gekeken; lekker gekookt en lang aan de grote tafel gezeten. En ook vaak heerlijk in de zon op de binnenplaats. Veel gewandeld en uitstapjes naar Nijmegen en Ravenstein gemaakt. Terug komen bij het kasteel geeft dan een heel rijk gevoel! Een aanrader voor groepen.


Els, Phia, Hennie, Thelma, Joke, Willemijn, Tineke, Conny, Nelleke, Martha, Mieke, Ans en Janneke, 5-8 mei 2017.

Lieve Wilbert en Elle. Wat een fantastisch kasteel hebben jullie gecreëerd! Wij hebben het met 13 dames geweldig naar ons zin gehad. Heel leuk opgeknapt en een fijne ruimte. Wat een rust, we hebben genoten. We zijn dit weekend voor de 27e keer een weekend weg, onze vriendinnenclub bestaat al 35 jaar en willen dit nog lang blijven doen.

Hartelijke groet van ons uit Hank!


Familie Hennis & Co, 28 april t/m 1 mei 2017.

Mooie locatie! We komen zeker terug!


Familie Hazekamp, 24 t/m 28 april 2017.

Wij hebben hier met onze kinderen en kleinkinderen ons 45-jarig huwelijk gevierd. Wat een geweldige, sfeervolle locatie. We hadden erg uitgekeken naar ons kasteelbezoek en alles is volledig waargemaakt. Uitstekende faciliteiten en leuke attributen voor de kinderen om te spelen. Beslist de moeite waard om een herhaalbezoek te plannen!!!


Vriendengroep uit Heerhugowaard, 21 t/m 23 april 2017.

Het is een zeer mooie accommodatie op een prachtige locatie. Mooie slaapkamers met een eigen badkamer en wc. De bedden waren al voor ons opgemaakt (helemaal top). In de omgeving zijn leuke activiteiten te doen.


Bed & Breakfast reservering, 18-19 april 2017.

Voortreffelijk! (hygiëne: 10, comfort: 10, locatie: 10, faciliteiten: 10, personeel: 10, prijs/kwaliteitverhouding: 10).

Veel luxe voor weinig geld en heel veel ruimte. Ideaal voor zakelijke groepen!

Martin.


Familie Vrieling , pasen 2017.

Samen met kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind ons 40 jarig huwelijksfeest gevierd. Ieder van ons heeft hier volop genoten. Heel fijn om hier te kunnen vertoeven.


L.A. Hertog , 7 t/m 9 april 2017.

We hebben met onze groep vrienden een erg plezierig verblijf op het kasteel gehad. Een heel mooi kasteel met smaakvol ingerichte ruimtes. Genoeg privacy en ontspanningsmogelijkheden zowel op het terrein als in de omgeving. De ontvangst was zeer prettig en we willen graag een volgend weekend boeken voor volgend jaar.

m.vr.gr. groep Hertog


Vriendengroep uit de Achterhoek , 31 maart t/m 2 april 2017.

Lieve lezer. Waar zullen we beginnen? Niet wetende waar we naar toe gingen, spannend, kwamen we hier aan. ‘Hier’ voelde direct als thuis, het voelde gelijk goed! Wat een fijne, gezellige, mooie, fantastische locatie! Vrienden bij elkaar en onder elkaar. Veel gelachen, gekletst en leuke dingen gedaan. Bijzonder om dit met zijn allen te beleven. Weer veel mooie herinneringen gemaakt die we meenemen naar ons even zo mooie Achterhoek. Maar deze plek krijgt een mooi plekje in ons hart en we hebben de foto’s om alles te kunnen herbeleven. Natuurlijk hopen we dat nog velen na ons van deze prachtlocatie mogen genieten. Dank, dankjewel voor alles! 🙂

xxx


Familie Meijer (Woerden, Huizen, Best, Deventer, Nijmegen), 24-26 maart 2017.

Wij hebben als familie het weekend in het poortgebouw van het Kasteel van Oijen als bijzonder fijn ervaren. Twee jongens van ongeveer 4 waren steeds in het torenkamertje boven in een van de slaapkamers aan het spelen. Het was goed toeven in de huiskamer met de open haard aan.

Prachtig om zo’n groot terrein ter beschikking te hebben met de schuren vol met allerlei spelletjes zoals dart, tafeltennis, voetballen en nog veel meer. Prima bedden met lekker warm dekbed. Goed ontvangst en uitleg van alles in en om het verblijf van de gastvrije gastheer. De uitrusting van de inventaris was voor ons 8 volwassenen en 4 kinderen goed in orde en voldoende. In het donker was het voor mij bijzonder om zoveel sterren aan de hemel te zien. Het enige, hele kleine minpuntje was de gehorigheid beneden en de 4 slaapkamers boven, maar dat zal te maken hebben met eisen van monumentenzorg.

Wij komen zeker nog een keer terug om weer te genieten van het poortgebouw met de prachtige slaapkamers en de sfeer die je even een kasteelvrouw/heer doet wanen. Ook van het buitenterrein hebben wij nog niet alle mogelijkheden benut. Wij hadden het geluk dat wij prachtig weer hadden en konden genieten van het buiten zijn.

Kortom: een uitstekende plek, ook om de buurt te verkennen die zeker de moeite waard is.


Familie uit Sliedrecht, 17 t/m 20 maart 2017.

WAUW! Wat hebben we genoten afgelopen weekend! De prachtige plek, het sfeervolle kasteel & fijne tuin: we houden ervan! Met elkaar hebben we een fantastisch weekend gehad. Samen heerlijk gegeten & gedronken bij De Bierbrouwerij. Samen spelletjes gedaan in de schuur en de steden Nijmegen & Arnhem bezocht. De rust, de veiligheid en de gezelligheid hebben we ervaren op deze prachtige locatie. Dank jullie wel voor de gastvrijheid, de prachtige kamers en de hele fijne dagen hier.

Tot ziens!


Raymond van Snek, 3-5 maart 2017.

Perfecte ontvangst met opgestookte haard, goede rondleiding en sfeervolle indruk. Mooie accommodatie met ruim terrein er om heen. Flexibel optreden op onze wensen en hartelijke indruk. De kamers zijn schoon, goed verzorgd en netjes. De openbare ruimtes ademen de sfeer van een kasteel en zijn ruim genoeg om goed in te vertoeven. Een absolute aanrader.


M. van Hal, 24 t/m 27 februari 2017.

Afgelopen weekend hebben we een super familieweekend gehad in het Kasteel van Oijen ter ere van het 50- jarig huwelijk van onze ouders. Wat een heerlijke accommodatie. Je voelt je er door de sfeer direct thuis. Ieder had zijn eigen badkamer bij de slaapkamer wat wij een groot pluspunt vonden. De woonkamer met grote open haard is heel gezellig om te borrelen en te relaxen. De eetkamer heeft een grote eettafel waar wij met 12 personen aan konden eten. In de schuur kun je o.a. tafeltennissen, sjoelen en darten. In de omgeving is veel te doen. Kortom wij komen zeker nog eens terug. We hebben genoten en vonden het jammer weer naar huis te moeten.


Familie Wiggers, 17 t/m 20 februari 2017.

Wij hebben met onze kinderen en kleinkinderen ons 40 jarig huwelijk gevierd en wat hebben wij genoten!! Wilbert, dank je wel dat je de tv nog weer aan de praat hebt gekregen op de late avond. Erg fijn!! Wij hebben ons thuis gevoeld, heerlijk veel ruimte, mooie eetkamer, een gezellige keuken en de woonkamer met de fijne haard en het mooie toren- kamertje. Het was geweldig.

Lieve groeten van ons allemaal.


Weekend familie Appelman, 10-12 februari 2017.

Wij hebben van een heerlijk weekend genoten op het kasteel, omringd door sneeuw en binnen een heerlijke open haard. Wij voelden ons echt in een kasteel.

Wij komen zeker nog een keer terug.


Vriendinnen- groep uit Hoogeveen, 3 t/m 5 februari 2017.

Wat een prachtige locatie, we voelden ons echt prinsessen! Een viergangendiner van kok Hans Claas (bereid op locatie) en een Dafjes- tourtocht maakten ons jubileumweekend helemaal compleet!

We gaan de locatie zeker aanbevelen en voorzichtig hebben we al geopperd dat we niet meer ieder jaar naar een nieuwe locatie hoeven te zoeken. We komen graag terug. Bedankt voor de gastvrijheid!


Vriendengroep uit Berlikum (Friesland), 13 t/m 16 januari 2017

We hebben ons prima vermaakt op deze prachtlocatie in het kader van ons 10 jarig weekendje weg jubileum! Alles was in een keurige staat van onderhoud, sfeervolle woonkamer en ruim opgezet. We waren zeer tevreden over alles. Het was de moeite waard om vanuit Friesland hier heen te gaan!


Vriendengroep uit Boekel, 6-7-8 januari 2017

Een ontspannen weekend hier op het kasteel met onze vrienden. Heerlijk gegeten en gedronken met zijn allen aan die mooie vorstelijke tafel :-). Een prachtlocatie.

Tot ziens!


Familie van Druten- v.d. Dobbelsteen, Kerst 2016

Samen met vrienden, familie en de kids mogen genieten van een paar heerlijke dagen weg. Rust, samenzijn, goede gesprekken, heerlijke wandelingen, samen koken… en dat allemaal zo dicht bij huis. Wilbert & Elle dank jullie wel voor de mooie aankleding!


Familie van Oort, 16-17-18 december 2016

*Een bijzonder verblijf met een gouden randje*

Wat hebben we genoten op deze prachtige locatie om ons 12,5 jarig huwelijksfeest te vieren met familie en vrienden!

Bedankt voor jullie gastvrijheid!


Familie Stultjens, 9-10-11 december 2016

Wat een voorrecht om hier in jullie kasteel te mogen verblijven. Wat een heerlijke rust voor een familie die best luidruchtig kan zijn. Een prachtige omgeving, indeling van het kasteel dat een weldadige atmosfeer ademt, waarin iedereen zijn deeltje rust kan vinden. Vertier en ruimte te over. Kortom, een verblijf om aan te bevelen, wat we ook zeker zullen doen. Hartelijk dank!


Kevin & Daantje en familie, 5-6-7-8-9 december 2016

Wat een TOP – locatie!

Wij hebben mooi kunnen toeleven naar onze bruiloft. Wij hebben genoten!


Oma Flat Anja Adri Cindy Ferry Ineke Rob Ruud Sil Max Jim en Yfke, 2-3-4 december 2016

Een zeer gezellig Sinterklaasweekend gehad in dit mooie kasteel. Met 4 generaties genoten van de sfeer en elkaars gezelschap. De surprises uitpakken bij het haardvuur en de ochtenden genoten van het bevroren witte landschap en de mooie luchten. Het bourgondisch eten paste precies in het interieur!

Volgend jaar weer!


Jos Tinus Hans Marjo Miriam Bas Bart Anne Esther Ruud Vera Roel, 25 november 2016

Dank je wel Kasteel van Oijen!

Wij genoten van je warmte en gezelligheid, de ‘high-tea’ in het torentje, de Sinterklaas-avond met cadeautjes in de wijnkelder (onvergetelijk). Een avond familiequiz: hilarisch, gezellig, geen buren…


Familie van Vugt, 13 november 2016

Wat een geweldige locatie. We voelden ons hier meteen thuis. Van alle gemakken voorzien. Onze schoonzus Petra wil hier graag blijven :-).

Dank dank!


Vrienden/ vriendinnen uit de Kempen, 5 november 2016

Super accommodatie. Mooi, gezellig en warm aangekleed. Gave locatie met voldoende mogelijkheden voor uitjes.
Tot volgend jaar!