Gastenboek

Je bent van harte uitgenodigd om een recensie te plaatsen in ons gastenboek.
Wanneer je gesteld bent op uw privacy, is het niet verplicht om het e-mailadres in te vullen.
Hartelijk bedankt!

Plaats jouw recensie in ons gastenboek  Selecteer hieronder een beoordeling


  Geplaatste recensies

  We hebben een familieweekend doorgebracht in het Kasteel van Oijen. We hebben erg genoten van de prachtige accommodatie. Alles was tot in de puntjes geregeld en afgewerkt! De kinderen konden buiten spelen, maar ook binnen was genoeg ruimte om te verblijven en te tafelen. Verder is de omgeving erg mooi, dus van harte aanbevolen!
  Rating: 5 stars
  Familie Lammers
  4 juli 2020
  Op 20 oktober hebben wij onze droombruiloft mogen vieren op het Kasteel van Oijen. Een knusse, romantische locatie, perfect voor een intieme ceremonie en feestje. Hoe speciaal was het om met bijna al onze gasten (40 man) te kunnen blijven slapen op deze mooie plek! Het maakte dat we hele relaxte dagen hadden. Mensen konden zich wanneer nodig even terug trekken in 1 van de gezellige ruimtes of hun eigen kamer, kinderen konden 's avonds op bed gelegd worden terwijl alle ouders op die manier toch lekker konden blijven. Alle dank aan Wilbert en Elle, de beheerders van het kasteel: zij toverden het geheel om in een sfeervolle en aangeklede trouwlocatie, transformeerden diezelfde ruimte om in een gezellige en knusse dinerzaal en zorgden ervoor dat alles tip top in orde was! Er was ook alle ruimte om voordien te komen kijken en de puntjes op de i te zetten. Jullie hebben ons echt een onvergetelijke bruiloft bezorgd!
  Rating: 5 stars
  Chris & Nicole
  oktober 2021
  Drie keer is scheepsrecht 🙂 Wederom genoten van het kasteel en omgeving. Ook lekker veel buiten geweest. Weer twee fijne dagen beleefd.
  Rating: 5 stars
  Familie Kraan
  7-11-2021
  Het was weer heel gezellig!
  Rating: 5 stars
  Groetjes L
  7-11-2021
  Een hele gave zilveren bruiloft gevierd hier. Na de lockdown iedereen weer eens bij elkaar. Lekker fikkie gestookt en genoten van de oude muren, verborgen kamers en walnoten bomen. p.s. Ik ga dit zeker gebruiken in een van mijn boeken, www.fulia.nl
  Rating: 5 stars
  Conny en Joost
  oktober 2021
  We vonden het een HEERLIJK weekend!!!!!
  Rating: 5 stars
  Groetjes van ons allemaal
  17-7-2021
  We verbleven met een groep van 30 personen een weekend lang op Kasteel van Oijen en het was fantastisch. Alles is aanwezig en tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben het grootste gedeelte van de catering zelf gedaan, maar wel gebruik gemaakt van de tips op de website. Allemaal goed! Een dagje of dagdeel fietsen naar en kanoën bij Riverside in Appeltern is echt een aanrader!
  Rating: 5 stars
  3-4-5 juli 2020
  José Gerards
  Wat is het prachtig hier! We hebben heel erg genoten tijdens ons familieweekend. Dit is de mooiste plek die we in de afgelopen 20 jaar ooit gehad hebben.
  Rating: 5 stars
  Groeten van Familie van Bree
  4-5-6 oktober 2019
  2020, een jaar om nooit te vergeten. Onze bruiloft moest door de omstandigheden anders worden ingevuld en dit alles hebben we bij Kasteel van Oijen mogen realiseren. Wilbert en Elle stonden voor ons klaar en mede door hen hebben wij onze mooiste dag ooit gehad! We wisten natuurlijk dat het een prachtige locatie was, maar toch was alles boven verwachting. Alles was perfect! 'Het heeft zo moeten zijn', hebben we vaak tegen elkaar gezegd. De gasten waren laaiend enthousiast; prachtig!
  Rating: 5 stars
  Martijn & Josje
  11-07-2020
  Met onze vrienden een weekendje verbleven in het Kasteel van Oijen. Wat een feest om op deze prachtige locatie met je vrienden samen te komen. Alles ziet er mooi en gezellig uit en is uitstekend geregeld. Alle ingrediënten voor een super weekend zijn aanwezig. Wilbert en Elle, dank voor jullie gastvrijheid!
  Rating: 5 stars
  Sandra Heinen
  25 augustus 2020
  Een fantastisch vriendenweekend gehad op deze prachtige locatie! Van alle gemakken voorzien, waardoor je niet meer weg wil. Bedankt!
  Rating: 5 stars
  Groetjes vanuit Zwolle
  25-27 septmeber 2020
  Een fantastische week gehad met de hele familie. Genoten om hier te zijn. Mooi uitzicht hier en wat een rust, heerlijk.
  Rating: 5 stars
  Familie Bakker
  7-5-2021
  Wat een fantastische locatie hebben jullie, geweldig!! Heerlijk vriendenweekend gehad, ook de barbecue was super geregeld. Wij komen zeker terug.... ook bedankt voor de gastvrije ontvangst. Groetjes!
  Rating: 5 stars
  De Keek op de Week
  18-6-2021