Trouwen in het Kasteel van Oijen

Kasteel van Oijen, Brabants schitterende groepsaccommodatie, waar ook zeker getrouwd en/ of gefeest kan worden!
Dat kan op verschillende manieren, en we zijn al zo vrij geweest om een opsomming te maken van verschillende mogelijkheden:
• Weekendwedding (i.c.m. groepsaccommodatie)
• Weekendparty (i.c.m. groepsaccommodatie)
• Trouwen
• Feestje in De Herberg / Terrasfeestje

Weekendwedding

Een trouwweekend, het perfecte excuus om nóg langer van jullie bruiloft te genieten. Verspreid de feestelijkheden over meerdere dagen en geniet langer van jullie familie, vrienden en de liefde.

Stel het je even voor... Samen met jullie naasten komen jullie op vrijdagavond rustig aan in de groepsaccommodatie en kan de voorpret beginnen. Heerlijk samen eten, lachen en borrelen, maar pas op: ga niet te laat jullie bedje in! De volgende ochtend sta je al vroeg op omdat de kriebels in je buik maar niet weggaan. Vandaag is de dag! Samen genieten van een lekker ontbijtje, waarna je ein-de-lijk je trouwjurk mag aantrekken. Daarna is het tijd voor een romantische ceremonie, het aansnijden van de taart, een borrel, het diner aan lange tafels. Misschien op een zomerse avond tot heel lang buiten, genieten genieten....van een onvergetelijk feest. Wordt het buiten te koud? Dan kan er naar onze gezellige Herberg getogen worden. De volgende dag met z'n allen nagenieten van een onvergetelijke huwelijksdag. Na de brunch langzamerhand weer terug de realiteit in, maar wel met een sprookjestrouwdag als herinnering in je bagage. Celebrate love!

Weekendparty

Bijzondere mijlpalen, bijzondere belevingen. Feesten in combinatie met overnachten op locatie zorgt voor een geweldige ervaring. Het Kasteel van Oijen heeft alles in huis om jouw jubileum, verjaardag, reünie, partij, of andere feestelijke gebeurtenis tot een van je allermooiste herinneringen ooit te maken.

Op vrijdagavond betrek je de groepsaccommodatie samen met je gasten. Lekker genieten van een praatje en een drankje, met het mooie vooruitzicht van morgen in het verschiet.

Zaterdagochtend; gezellig samen ontbijten. Daarna misschien nog een fijne wandeling maken voordat het feest begint. Terugkomende staat alles klaar, buiten in de kasteeltuin en/ of binnen in De Herberg. Het feest kan beginnen! Lekker eten & drinken, fijn muziekje erbij, de mooie locatie als achtergrond, genieten maar! ’s Avonds hoeft niemand de Bob te zijn, iedereen kan zich terugtrekken naar zijn eigen kamer. Heerlijk! De volgende dag lekker uitslapen, samen brunchen en een mooie nieuwe herinnering is geboren.

Weekendwedding & Weekendparty
  • Van vrijdag 17.00 tot zondag 17.00 óf
  • Van vrijdag 17.00 tot maandag 10.00 uur

 

Trouwen

De trouwceremonie, het JA-woord. Uiteindelijk draait jullie bruiloft allemaal om deze o zo bijzondere gebeurtenis.

Veel bruidsparen kiezen ervoor om dit mooiste en belangrijkste gedeelte van de trouwdag met hun naaste familie en vrienden te delen. Op een romantisch, sfeervol plekje, vertrouwd en fijn. Tijdens de middag, een andere setting dan de locatie ’s avonds. Op de vrijdagmiddag is het Kasteel van Oijen hier de geschikte locatie voor. De avond wordt gereserveerd voor het diner en het feest, op een andere locatie. Na het diner komen de overige gasten. Het feest is AAN. Yeah!

 

  • Van vrijdag 11.00 uur tot 16.00 uur
    (kan eventueel ook op andere midweekse dagen, m.u.v. de schoolvakantie)

Feestje in de Herberg / Terrasfeestje

Wil je een feestje geven in De Herberg, zonder de groepsaccommodatie erbij te huren?
Dat kan op dinsdag, woensdag of donderdag, tot 23.00 uur.
Bij mooi weer kan het buiten gevierd worden, in De Boomgaard of in De Hoeve.
Informeer gerust naar de mogelijkheden!

 

 

  • Dinsdag, woensdag of donderdag
    (tot 23.00 uur, m.u.v. de schoolvakanties)

Beschikbaarheid trouwen&feestjes

Beschikbaar
Niet beschikbaar
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Impressies trouwen in het Kasteel van Oijen