Trouwen in het Kasteel van Oijen

Weekendwedding

Een trouwweekend, het perfecte excuus om nóg langer van jullie bruiloft te genieten. Verspreid de feestelijkheden over meerdere dagen en geniet langer van jullie familie, vrienden en de liefde.

Stel het je even voor... Samen met jullie naasten komen jullie op vrijdagavond rustig aan in de groepsaccommodatie en kan de voorpret beginnen. Heerlijk samen eten, lachen en borrelen, maar pas op: ga niet te laat jullie bedje in! De volgende ochtend sta je al vroeg op omdat de kriebels in je buik maar niet weggaan. Vandaag is de dag! Samen genieten van een lekker ontbijtje, waarna je ein-de-lijk je trouwjurk mag aantrekken. Daarna is het tijd voor een romantische ceremonie, het aansnijden van de taart, een borrel, het diner aan lange tafels. Misschien op een zomerse avond tot heel lang buiten, genieten genieten....van een onvergetelijk feest. Tot 23.00 uur kan er doorgegaan worden op onze locatie.
Willen jullie liever een bruiloft dat na het diner doorgaat tot in de nachtelijk uurtjes? Dat kan in één van de feestzalen bij ons in de buurt: Feesterij ’t Vunderke, Café/Zaal De Schutskooi, ’t Woud Brasserie en Zalen staan dan graag voor jullie klaar. Na het feest kunnen jullie samen met de logees weer terug naar het kasteel, bijvoorbeeld met het Maasmeandertreintje. De volgende dag met z'n allen nagenieten van een onvergetelijke huwelijksdag. Na de brunch langzamerhand weer terug de realiteit in, maar wel met een sprookjestrouwdag als herinnering in je bagage. Celebrate love!

 

  • Van vrijdag 17.00 uur tot zondag 17.00 uur óf
  • Van vrijdag 17.00 uur tot maandag 10.00 uur
  • Feesten kan bij ons tot 23.00 uur

 

Wedding

De trouwceremonie, het JA-woord. Uiteindelijk draait jullie bruiloft allemaal om deze o zo bijzondere gebeurtenis.

Veel bruidsparen kiezen ervoor om dit mooiste en belangrijkste gedeelte van de trouwdag met hun naaste familie en vrienden te delen. Op een romantische, sfeervol plekje, vertrouwd en fijn. Tijdens de middag, een andere setting dan de locatie ’s avonds. Op de vrijdagmiddag is het Kasteel van Oijen hier de geschikte locatie voor. De avond wordt gereserveerd voor het diner en het feest, op een andere locatie. Na het diner komen de overige gasten. Het feest is AAN. Yeah!

 

 

  • Van vrijdag 11.00 uur tot 16.00 uur
    (kan eventueel ook op andere midweekse dagen)

Beschikbaarheid trouwen

Beschikbaar
Niet beschikbaar
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Impressies trouwen in het Kasteel van Oijen