Trouwen in het Kasteel van Oijen

Kasteel van Oijen, Brabants schitterende groepsaccommodatie, waar ook zeker getrouwd en gefeest kan worden!
Onze mogelijkheden:
• Weekendwedding
• Wedding op de vrijdagmiddag

Weekendwedding

Een trouwweekend, het perfecte excuus om nóg langer van jullie bruiloft te genieten. Verspreid de feestelijkheden over meerdere dagen en geniet langer van jullie familie, vrienden en de liefde.

Stel het je even voor... Samen met jullie naasten komen jullie op vrijdagavond rustig aan in de groepsaccommodatie en kan de voorpret beginnen. Heerlijk samen eten, lachen en borrelen, maar pas op: ga niet te laat jullie bedje in! De volgende ochtend sta je al vroeg op omdat de kriebels in je buik maar niet weggaan. Vandaag is de dag! Samen genieten van een lekker ontbijtje, waarna je ein-de-lijk je trouwjurk mag aantrekken. Daarna is het tijd voor een romantische ceremonie, het aansnijden van de taart, een borrel, het diner aan lange tafels. Misschien op een zomerse avond tot heel lang buiten, genieten genieten....van een onvergetelijk feest. Wordt het buiten te koud? Dan kan er naar onze gezellige Herberg getogen worden. De volgende dag met z'n allen nagenieten van een onvergetelijke huwelijksdag. Na de brunch langzamerhand weer terug de realiteit in, maar wel met een sprookjestrouwdag als herinnering in je bagage. Celebrate love!

Trouwen

De trouwceremonie, het JA-woord. Uiteindelijk draait jullie bruiloft allemaal om deze o zo bijzondere gebeurtenis.

Veel bruidsparen kiezen ervoor om dit mooiste en belangrijkste gedeelte van de trouwdag met hun naaste familie en vrienden te delen. Op een romantisch, sfeervol plekje, vertrouwd en fijn. Tijdens de middag, een andere setting dan de locatie ’s avonds. Op de vrijdagmiddag is het Kasteel van Oijen hier de geschikte locatie voor. De avond wordt gereserveerd voor het diner en het feest, op een andere locatie. Na het diner komen de overige gasten. Het feest is AAN. Yeah!

 

  • Van vrijdag 11.00 uur tot 16.00 uur

Beschikbaarheid trouwen&feestjes

Beschikbaar
Niet beschikbaar
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Impressies trouwen in het Kasteel van Oijen