Trouwen in het Kasteel van Oijen

Kasteel van Oijen, Brabants schitterende groepsaccommodatie, waar ook zeker getrouwd en gefeest kan worden.
Een overnachtings-, trouw én feestlocatie in één!

Onze mogelijkheden:
• Weekendwedding
• Trouwen op de vrijdagmiddag

Weekendwedding

Een Weekendwedding, een trouwweekend; het perfecte excuus om nóg langer van jullie bruiloft te genieten. Verspreid de feestelijkheden over meerdere dagen en geniet langer van jullie familie, vrienden en de liefde.

Stel het je even voor... Samen met jullie naasten kom je op vrijdagavond rustig aan in de groepsaccommodatie en kan de voorpret beginnen. Heerlijk samen eten, lachen en borrelen, maar pas op: ga niet te laat je bedje in! De volgende ochtend sta je al vroeg op omdat de kriebels in je buik maar niet weggaan. Vandaag is de dag, vandaag gaan jullie trouwen! Genieten van een lekker ontbijtje, waarna je ein-de-lijk je trouwjurk mag aantrekken. Daarna is het tijd voor een romantische ceremonie, het aansnijden van de taart, een borrel, het diner aan lange tafels. Misschien op een zomerse avond tot heel lang buiten, genieten genieten....van een onvergetelijk feest. Wordt het buiten te koud? Dan kan er naar onze gezellige Herberg getogen worden. De volgende dag met z'n allen nagenieten van een onvergetelijke bruiloft. Na de brunch langzamerhand weer terug de realiteit in, maar wel met een sprookjes- trouwdag als herinnering in je bagage. Celebrate love!

 

 

Weekendwedding:
Van vrijdag 17.00 uur tot zondag 17.00 uur

 

 

 

Trouwen

De trouwceremonie, het JA-woord. Uiteindelijk draait jullie bruiloft allemaal om deze o zo speciale en bijzondere gebeurtenis.
Veel bruidsparen kiezen ervoor om dit mooiste en belangrijkste gedeelte van de trouwdag met alleen hun naaste familie en vrienden te delen. Op een romantisch, sfeervol plekje, vertrouwd en fijn. Tijdens de middag, een andere setting dan de locatie ’s avonds.
Op de vrijdagmiddag is het Kasteel van Oijen hier de ultieme  locatie voor. De dag start eerst nog even met zijn tweetjes, samen bruidsfoto’s maken in de kasteeltuin. Vervolgens trekken jullie je even terug omdat de liefste gasten arriveren. De trouwceremonie kan beginnen! Toost, taart, felicitaties en borrel vinden plaats in de Boomgaard, Binnenplaets of Herberg.
De avond wordt gereserveerd voor het diner en het feest, op een andere locatie. Na het diner komen de overige gasten. Het feest is AAN. Yeah!

 

 

Trouwen op de vrijdagmiddag:
Van vrijdag 11.00 uur tot 16.00 uur

weekendwedding

Beschikbaarheid trouwen&feestjes

Beschikbaar
Niet beschikbaar
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Impressies trouwen in het Kasteel van Oijen