KasteelvanOijen-logo
Kasteel van Oijen ingang slaapkamer br210
Direct reserveren
Reserveren Kasteel van Oijen
Volg ons op , Instagram Kasteel van Oijen en Pinterest Kasteel van Oijen
Aflevering van Groepen.nl

Groepsaccommodatie

Vanaf het Paasweekend van 2020 is deze uitzonderlijke groepsaccommodatie uitgebreid; het Oostelijk Neerhuis komt er bij!
Ideaal voor grote groepen t/m 32 personen. Tot die tijd blijft het Westelijk Neerhuis uiteraard beschikbaar voor kleinere gezelschappen.

Heerlijk ontspannen is gegarandeerd tijdens een verblijf in deze luxe, landelijk gelegen groepsaccommodatie aan de Maas in Noord-Brabant. Samen met uw familie of vriendengroep kunt u een weekend of midweek verblijven in het nostalgische kasteel met sfeervolle ruimtes. 16 tweepersoons-slaapkamers met elk een eigen badkamer, 2 keukens, 3 groepsvertrekken, een royale kasteeltuin bieden volop de ruimte. De gehele accommodatie straalt de warme sfeer uit die we al kennen van het Westelijk Neerhuis.

(Klik hier voor de plattegrond / indeling van beide Neerhuizen.)

Buiten kunt u fijn zitten onder de veranda, plezier maken in de riante kasteeltuin of wandelen op de bijbehorende dijk met een prachtig uitzicht over de weilanden en de Maas. Buiten de kasteeltuin kunt u ook volop genieten van veel wandel- en/ of fietsplezier in het natuurschoon die de omgeving rijk is. Tegelijkertijd zijn er op korte afstand ook tal van horeca- en recreatiegelegenheden, bijvoorbeeld aan de veelzijdige Maasroute, in het centrum van Oss (op 5 km afstand), of met het pontje over in het mooie Gelderland.

Kortom: in deze recent verbouwde, schitterende groepsaccommodatie waarin rust, ruimte en privacy hoog staan aangeschreven, zult u zich zeker direct thuis voelen!

Klik hier voor de beschikbaarheid en tarieven van de groepsaccommodatie.

Kasteel van Oijen groepsaccommodatie

Kasteel van Oijen groepsaccommodatie