Groepsaccommodatie

Het Kasteel van Oijen is een uitzonderlijke groepsaccommodatie, waar 40 personen kunnen verblijven en overnachten. Met zeeën van ruimte, zowel binnen als buiten, en helemaal beschikbaar voor alleen je eigen gezelschap. Je voelt je de koning te rijk op zo’n prachtige locatie!

De groepsaccommodatie bestaat uit 2 gebouwen, het Oostelijk en het Westelijk Neerhuis. Privé café De Herberg kan er exclusief bij gereserveerd worden. Centraal tussen deze historische panden ligt  het sfeervolle binnenterrein ‘De Binnenplaets’. Een heerlijke plek, je waant jezelf hier in Franse sferen. De Binnenplaets is al een royaal terras op zich, maar dit is nog lang niet alles. Loop je een stukje verder de tuin in, dan kom je op het grote grasveld met goaltjes, volleybal/ badmintonnet en in het midden een grote kastanjeboom. Een struikenboog leidt je naar een verrassend plekje, De Boomgaard, met al zijn fruitbomen. Toscane is nog nooit zo dichtbij geweest..
Terwijl je in de riante kasteeltuin verder rondstruint val je van de ene verbazing in de andere. Vanuit de Franse en Italiaanse sferen, nu naar het volgende terras: De Hoeve. Daar heerst een en al Brabantse gemoedelijkheid. Gezellig, knus, zo op het boomschors, met de fijne Herberg ernaast. Een mooi (feest-) zaaltje met alles erop en eraan, waar wijzelf zorgen voor de drankjes. Nog even naar de dijk, met het landelijke uitzicht, en weer terug naar De Binnenplaets bij de riante groepsaccommodatie.

 

De beide Neerhuizen beschikken samen over prachtige, ruime kamers: 16 slaapkamers gevarieerd in grootte met elk een eigen badkamer, 2 fijne keukens en 3 sfeervolle groepsvertrekken. Het brandhout voor de 2 open haarden staat klaar, en bij mooi weer kan er genoten worden op het terras van de zon.
Samen koken of je juist helemaal laten verzorgen, een spelletje spelen, een boek lezen, even helemaal tot rust komen. Niets moet en heel veel kan! Het is hier gewoon genieten geblazen..

Kortom: Samen vieren, samen genieten.. dat kan hier op het Kasteel van Oijen!

Impressies