Groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie bestaat uit 2 gebouwen, het Oostelijk en het Westelijk Neerhuis. Daar tussenin ligt een sfeervol binnenterrein met riant terras, exclusief voor de gasten van de groepsaccommodatie. In zijn geheel te reserveren voor groepen tot maximaal 32 personen.

In deze luxe, landelijk gelegen groepsaccommodatie in het bourgondische Brabant is het genieten geblazen. Lekker ontspannen het weekend (of de midweek) doorbrengen met familie of vrienden in het nostalgisch kasteeltje met prachtige, ruime kamers: 16 tweepersoons-slaapkamers met elk een eigen badkamer, 2 keukens, 3 groepsvertrekken en heerlijk centraal het royale privé- terras.

Genieten van het zonnetje op het terras of bij kouder weer binnen bij de open haard. Samen koken of juist het diner laten verzorgen, samen een spelletje spelen, een boek lezen, even helemaal tot rust komen. Niets moet en heel veel kan!

Buiten de kasteeltuin is het ook volop genieten van veel wandel- en fietsplezier in het natuurschoon die de omgeving rijk is. Tegelijkertijd zijn er op korte afstand ook tal van horeca- en recreatiegelegenheden. Bijvoorbeeld aan de veelzijdige Maasroute, in het centrum van Oss (op 5 km afstand), of met het pontje over in het mooie Gelderland. Op 5 minuten loopafstand een lekker hapje eten bij Bierbrouwerij Oijen is ook zeker de moeite waard.

Kortom: Ontspan, geniet.. Dat kan hier op het Kasteel van Oijen!

Impressies